06 de setembre de 2016
06.09.2016
40 A˝os
40 A˝os
Barcelona

IngrÓvid inicia el recorregut inaugurant a l'Arts Santa M˛nica

╔s la vuitena ediciˇ on es presenten els treballs guanyadors de la convocat˛ria, previ el desembarcament a Figueres

06.09.2016 | 11:06
Aquest dissabte, l┤IngrÓvid presenta l┤exposiciˇ

El Festival de Cultura Contemporània Ingràvid inaugura dissabte la vuitena edició al Centre d´Arts Santa Mònica a Barcelona. Durant la jornada es presentarà l´exposició dels treballs guanyadors de la convocatòria per a artistes multidisciplinaris: Mar Canet i Varvara Guljajeva amb ­'Diag­nosticant alcoholisme', Sergi Selvas amb 'Land of Speculation', i Manoli Mansilla amb 'All you need is hate'. Aquests treballs es veuran fins al 25 de setembre i el 8 d´octubre a Figueres.

Quelcom que queda molt reflectit és la voluntat que tenen els organitzadors de connectar sectors socials, laborals i econòmics diversos amb la producció artística. Tal com ells mateixos expliquen, volen que, per una banda, "el treball artístic fixi la seva mirada en l´objectiu d´establir uns resultats que la ciutadania pugui fer seus i, de l´altra, que la ciutadania, que viu la cultura com a oci, pugui copsar en ella la possibilitat de servei social que té".

Després de la presentació dels treballs es farà un sopar a la terrassa i, més tard, l´anomenat Concert de les paraules de Josep Pedrals i Playmodes, una performance audiovisual on les poesies recitades es transformen a través de l´anàlisi informàtica en composicions tipogràfiques, pinzellades expressionistes o pintures de geometria abstracta. La jornada s´acabarà amb Inside the black box dels francesos Yro&Sati.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen