La nord-americana Anna Lily Amirpour presenta avui a Venècia "The Bad Batch", una barreja de canibalisme, western i romanç en un món distòpic que va ser acollit amb fredor i cert rebuig a Venècia, on competeix pel Lleó d'Or.

Ni tan sols el seu repartiment -Suki Waterhouse, Jason Momoa, Keanu Reeves, Jim Carrey o Giovanni Ribisi-, aconsegueix mantenir l'interès per una història que aporta poc a les pel·lícules postapocalíptiques i que, malgrat el seu vel de modernitat o precisament a causa d'ell , se centra en l'estètica i oblida la història.

"És una carta d'amor a alguna cosa americana, estimo Amèrica, les coses que estimo no són perfectes. És com un conte de fades d'acció i aventures al desert", va explicar la realitzadora en una roda de premsa en què va tenir certes diferències de criteri amb els periodistes i en la qual es va perdre en explicacions vanes.

L'acció es desenvolupa en un futur indeterminat, enmig del desert de Texas, on hi ha una comunitat, anomenada Comfort, en la qual viuen els pàries de la societat, i en algun lloc proper, uns caníbals liderats per un Jason Momoa, que sembla repetir el seu paper de Khal Drogo, a "Joc de Trons".

Una jove, interpretada per Waterhouse, és capturada pels caníbals, que li tallen amb una serra un braç i una cama per menjar-se'l a la brasa. Aconsegueix escapar i arriba a Comfort, un lloc dirigit per 'El somni', una mena de líder sectari a qui dóna vida Keanu Reeves.

La violència està molt present en una pel·lícula que no estalvia detalls escabrosos, cosa que va ser qüestionat per alguns periodistes i que va provocar el rebuig de la directora.

"Creus que és violència només per violència? Prohibim la violència de les pel·lícules!", Va exclamar la realitzadora, que s'ha mostrat a la defensiva davant les crítiques rebudes al seu treball.