Daniel Kharitonov s'ha vist obligat a cancel·lar el recital d'aquest divendres 26 d'agost a causa d'una lesió a la mà dreta i en el seu lloc actuarà Denis Kozhukhin. Denis Kozhukhin va obtenir el primer premi del Concurs Reina Elisabeth de Brussel·les l'any 2010. Des de llavors, ha adquirit una reputació formidable que li ha permès actuar en molts dels escenaris més prestigiosos del món com ara l'Verbier Festival. Va guanyar el premi d'honor, a Progetto Martha Argerich de Lugano. També ha tocat a Berliner Philharmonie, Klavier-Festival Ruhr, Carnegie Hall de Nova York, Leipzig Gewandhaus, Wigmore Hall de Londres, l'Auditori Nacional de Madrid, Concertgebouw d'Amsterdam, així com en Théâtre du Châtelet i al Louvre de París.

La Shubertíada de Vilabertran continua programant propostes de qualitat i es dedica a donar a conèixer nous talents. Entre les ´estrelles de demà´ debuta aquest dijous el tenor Mauro Peter, el qual acompanyat per Helmut Deutsch al piano, actuarà a les 21.30 hores .

Aquest primer recital de Mauro Peter a Vilabertran promet ser un dels descobriments de l'any. Aquest tenor líric està deixant bocabadat al públic de Salzburg, Munic, Londres, Viena i Zuric. Peter ha estat elogiat com el tenor amb la veu idònia per a Die schöne Müllerin, un dels cicles més memorables de Schubert.