Fins a Peralada han vingut nombrosos seguidors de Krall que no s'han volgut perdre viure en directe la música i la veu de la seva musa.

El jazz ha estat protagonista aquesta passada nit a Peralada, un jazz que ha arribat de la mà de Diana Krall, una de les artistes que més ha contribuït al jazz dels nostres temps, apropant el millor del gènere al gran públic.

Ha estat una nit que ha començat amb 'Just Found Out About Love' i ha continuat amb peces com 'All Or Nothing At All', 'Just You', 'Just Me, Deed' i 'Do o How Deep Is The Ocean a Case Of You'. Aquesta darrera ha estat un magnífic solo.

Diana Krall ha volgut correspondre l'escalfor que li ha fet arribar el public amb tres bisos: 'Boulevard Of Broken Dreams', 'Just Like a Butterfly' i 'All of me'.

Una part a destacar del concert ha estat la gran qualitat dels músics que han acompanyat a Krall: Anthony Wilson, guitarra, Karriem Riggins, bateria i Robert Hurst, baix.

El d'avui ha estat un concert que s'emmarca en la programació del 30è aniversari del Festival de Peralada, una actuació magnífica que ha posat una guinda més en el pastís de celebració.