La de Peralada ha estat l´única actuació del rei britànic del Soul i el R&B aquest estiu a Catalunya. L'artista ha debutat al Festival on ha presentat el seu darrer àlbum 7. Des de la primera cançó ha aixecat al públic de la cadira i en tot moment ha estat molt proper. Fins i tot ha baixat de l´escenari en diverses ocasions per cantar i ballar al costat del públic, des de la platea. En un moment donat ha convidat una noia del públic a ballar amb ell a l´escenari.

El concert ha començat amb la cançó Crazy i ha continuat amb peces com Killer, Daylight Saving, Do You Ever o Prayer for the Dying. El concert ha inclòs una part acústica en la que s´han escoltat peces com Sara Smile, Love o Don´t Cry.

Amb tot l´Auditori dret, aplaudint, ballant i picant de peus com poques vegades s´ha vist, Seal ha ofert dos bisos: Kiss from a Rose i Life on the Dance Floor.

Seal es deixa estimar a Peralada

Seal es deixa estimar a Peralada

Seal marxa del Festival havent fet un petit tast de l´experiència Peralada. Des de primera hora del matí ha recorregut el recinte emmurallat, ha fet fotos, s´ha interessat per la història del lloc on estava i ha tingut l´oportunitat de visitar la biblioteca del castell. Durant el concert ha manifestat al públic sentir-se molt content d´estar molt a prop de Figueres, la terra de Salvador Dalí.

El d´avui ha estat un concert molt entranyable amb un Seal especialment comunicatiu i accessible al seu públic.