El Celler Espelt inaugura el dijous dia 28 de juliol una mostra itinerant amb 30 instantànies que reflecteixen diversos racons del Parc Natural del Cap de Creus. L'autor de les fotografies, Xavier Turrà, treballa pel Parc i és un apassionat del paratge. Per la seva feina i perquè és del territori, Turrà és conscient del valuós patrimoni natural que l'envolta, fet que transmet en les seves fotografies.

Xavier Turrà Causa va néixer a Pau l'any 1973 i ja de ben petit va demostrar interès per la fotografia. La primera càmera li van regalar als 13 anys, i des de llavors no ha parat de voltar. Perseguint imatges de paisatges naturals, ha recorregut gran part dels parcs naturals de la península.

Des de fa 16 anys, treballa al Parc Natural del Cap de Creus com a tècnic responsable d'obres, i això li ha permès descobrir moltíssims racons d'aquest fantàstic paratge. L'exposició és una petita mostra de diverses raconades i elements històrics d'aquest indret.??La inauguració de la mostra, que tindrà lloc el pròxim 28 de juliol a les 20 h a l'Espai d'Art del Celler Espelt, comptarà amb Xavier Turrà, autor de les fotografies. La presentació de l'acte anirà a càrrec de Victòria Riera, directora del Parc Natural del Cap de Creus.