20 de juliol de 2016
20.07.2016
Sons del Món

Sons del Món és a punt d'esgotar les entrades disponibles

A falta de celebrar cinc actuacions, només queden localitats pel concert de Sopa de Cabra que es preveu que sigui el més multitudinari de la història del festival

20.07.2016 | 12:01
El concert de Sopa de Cabra és lúnic del qual queden entrades

Sons del Món està a punt d'esgotar les entrades disponibles. Els propers concerts programats de Sara Pi, Cris Juanico, Joana Serrat i Manel (que tanquen el festival el 29 de juliol) estan esgotats i Sopa de Cabra està a punt d'arribar a les 3.000 entrades venudes.

El festival preveu que aquesta 9ena edició serà la més multitudinària de la seva història. L'aposta per una programació d'artistes de primera línia a Roses i Castelló d'Empúries, combinada amb els concerts de petit format a cellers de l'Empordà, està tenint també molt bona acollida.

Noa a la Plaça de la Basílica de Castelló d'Empúries, Rosario a la Ciutadella de Roses i Marc Parrot i Sanjosex a dos cellers de l'Empordà, també han exhaurit totes les entrades posades a la venda.

Sopa de Cabra, a més, estrena a aquest concert el seu vi "Bona nit malparits!" del Celler La Vinyeta, que homenatja els 30 anys de carrera del grup.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook