"Les meves manifestacions giren sempre entorn a les manifestacions invisibles del món" explica l'artista Inka Martí, que fa uns quants anys viu afincada a l'Empordà i que dissabte passat va inaugurar una mostra molt especial a la galeria Patrick Domken de Cadaqués.

Sobre l'espai on es pot veure el seu treball, Inka Martí explicava: "Em fa molta il·lusió exposar en aquest poble d´artistes i especialment a la galeria Patrick Domken, vinculada a la meva família: els meus tiets, els escultors Parvine Curie i Marcel Martí, així com el meu cosí, el pintor David Martí, van exposar amb Patrick Domken, la qual cosa representa el retorn a la meva infància i als records dels sopars postvernissage, on s´explicaven les vivències cadaquesenques amb Marcel Duchamp, Man Ray i Dalí".

El visitant que s'apropi a la galeria podrà contemplar una obra molt especial: l'artista diu buscar la qualitat poètica i més misteriosa de la vida: la bellesa, entesa com una força de l'univers que amplia la consciència i ens transforma en éssers més sensibles i humans.

Al parlar d'aquesta d'aquesta exposició assegura concebre l'art com un viatge interior que puleix i refina la matèria rudimentària de lque estem fets i que està aquí per apropar-nos a allò que ens transcendeix. Les fotografies que fa, diu, "fomen part d'aquest viatge simbòlic i les imagino com talismans trobats en el meu camí".

L'exposició a Cadaqués recull imatges molt espcials captades a Púbol, l'Escala o Albanyà i romandrà oberta fins al 21 de juliol.