La banda de Portland (Oregon) ha tornat a fer vibrar al públic de Peralada la nit de dissabte amb l'espectacle Celebrationamb el que ha volgut felicitar els 30 anys de Festival

A tall d'anècdota destacar que han fet algunes de les presentacions en català amb l'ajuda d´una 'xuleta' i en els moments que tenien dificultats per pronunciar alguna paraula rebien l'ajuda del públic.

La vocalista Sotrm Large, ha fet gala de la seva veu i la seva exuberància... ha captivat al públic. La banda ha estat brillant amb un repertori que han obert amb Amado mio, Quizas i han seguit peces com Tomato, And Then you're gone, Yo te quiero, Una Notte o TomatoAnd Then you're goneYo te quieroUna NotteGet happy. Els bisos amb els que s´han acomiadat han estat Malaguena, Piensa en mi i Brazil.

Pink Martini torna a captivar el públic del Festival de Peralada

Pink Martini torna a captivar el públic del Festival de Peralada

La de dissabte ha estat la segona vegada que Pink Martini actua al Festival de Peralada. Si fa dos anys van enlluernar al públic de l'Auditori del Parc del Castell, dissabte va ser una nit brillant, una nit de celebració d'aniversari del clàssic de l'estiu. Han presentat un programa festiu amb sons vintage, creuant música simfònica, swing dels anys 40, pinzellades llatines i incursions en la bossa nova.

En l'actuació a Peralada ha debutat la coneguda reina de la moda, Ikram Goldman, que ha fet una col·laboració especial amb la banda. Goldman és la dissenyadora de Michelle Obama i en el seu debut ha arrencat forts aplaudiments del públic.

Els Pink Martini van arribar a Peralada amb ganes d'aniversari i va ser una autèntica festa que va acabar amb el públic dempeus i ballant a l'Auditori.