La 39a Cantada d´Havaneres de l´Escala, organitzada per la Penya Blaugrana de l´Escala, ja té programa confirmat. Hi actuaran els grups Port Bo, Bergantí i Neus Mar i se celebrar, com és habitual, el primer dijous d´agost (dia 4), a la Platja.

L´actriu i comunicadora Txe Arana serà l´encarregada aquest any de presentar la cantada, que començarà a les 22h a la Platja. Com és tradicional, durant l´actuació es farà cremat i es vendran cuques de llum per als moments més destacats, especialment per quan els tres grups s´uneixen per cantar El meu Avi, la Bella Lola i els Segadors.

L´accés a la cantada és gratuït, tot i que qui ho desitgi pot accedir a la zona de cadires que es munta a la zona de la Riba. La cadira, amb cremat i cuca de llum inclosa, té un preu de tres euros.

Aquest dimarts s´ha presentat també el cartell oficial, obra un cop més de la dissenyadora Ester Verdaguer. Fa una picada d´ullet clara a elements mariners i al producte estrella del municipi, l´anxova.

El president de la Penya Blaugrana de l´Escala, David Falgàs, ha agraït la col·laboració "de tots els que fan possible que any rere any aquest a sigui una cantada de referència al país, des de l´Ajuntament de l´Escala a totes les empreses i persones que ens ajuden d´una manera o d´una altra". "L´any passat vam tenir una nit màgica, que esperem repetir en aquesta ocasió, amb un programa que promet", afegeix Falgàs.

L´alcalde de l´Escala, Víctor Puga, ha destacat que la Cantada d´Havaneres "és una de les activitats d´estiu que reuneix un públic més nombrós i que projecta l´Escala a l´exterior de forma molt positiva".