«Enhorabona Barça!». Aquesta ha estat una de les expressions en català proferides per The Boss a l´arrencada del concert al Camp Nou de Barcelona, poques hores després que el FC Barcelona es proclamés campió de la lliga espanyola en el darrer partit a Granada.

El músic i cantant nord-americà Bruce Springsteen ha escollit Barcelona, una plaça on sap que sempre és molt ben rebut, per oferir el primer dels concerts de la seva nova gira europea amb The E Street Band, The River Tour.

El públic que esperava la sortida a l'escenari de Bruce Springsteen no era aliè a la victòria esportiva del Barça i va corejar «campions, campions». Els espectadors han vist recompensats amb un concert històric, com ja ho va ser la primera gira The River de 1980-81.

Trenta-cinc anys després, Springsteen ha reeditat aquell àlbum llegendari i ha llançat el box set The Ties That Bind: The River Collection. El repertori de la gira mundial se centra en aquesta reedició i en les cançons que The Bos va gravar en les sessions de The River.