Millor que complements alimentaris o vitamines, la música té un poder energètic innegable. Aquesta selecció promet aixecar l'ànim en un període de canvis ambientals.

Un arxiconegut riff de guitarra de tot just vuit segons és més que suficient perquè Keith Richards (1943) ens aixequi l'ànim amb aquest clàssic dels Rolling Stones. Inclosa originalment al disc 'Tatoo You', de 1981, 'Start Me Up' va ser la primera cançó de la banda britànica que es va usar per a altres fins comercials. Va servir per catapultar mundialment, en un anunci de seixanta segons, el llançament del sistema operatiu Windows 95, en una operació multimilionària del la qual l'import exacte mai ha transcendit.

Jagger, Richards i companyia aconsegueixen revitalitzar amb un dels clàssics del rock que, ironies de la vida, inicialment estava plantejat com a tema més de tall reggae. De fet, va ser gràcies al productor Chris Kimsey que la banda ho va tornar a gravar en clau de rock, després de passar més de tres anys arxivat.

Tot i que en termes generals els metges consideren que l'astènia primaveral no necessita tractament, aquesta vigorosa playlist té com a objectiu amarar d'energia positiva per afrontar amb gosadia aquests dies de major exposició a la llum solar. Per a un efecte més intens, recomanem la seva escolta a volum alt i compartir-la amb amics i / o familiars.

https://open.spotify.com/embed/user/mgmagazine/playlist/5BexWyKYCXKlBOJDav08RV