La primera novel·la en català de Víctor Amela, 'La filla del capità Groc' (Planeta), ha estat el llibre més venut per Sant Jordi de ficció en aquesta llengua. 'Tot això ho faig perquè tinc molta por' (Proa) d'Empar Moliner és llibre que el segueix en el rànquing facilitat pel Gremi de Llibreters de Catalunya, en un podi que completa 'La noia del tren' (La Campana) de Paula Hawkins. 'Confessions d'un culer defectuós' (Empúries) de Sergi Pàmies és el més comprat de no ficció en català, seguit d''Educar millor' (Arcadia) de Carles Capdevila i 'La màgia de l'ordre' (Ara Llibres) de Marie Kondo. En castellà, 'La chica del tren' s'imposa en primera posició en ficció, seguida d''Historia de un canalla' (Plaza&Janés) de Julia Navarro i 'Los besos en el pan' (Tusquets) d'Almudena Grandes. 'La magia del orden' (Aguilar), 'X' (Espasa Libros) de Risto Mejide i 'AuronPlay, el libro' (Mr. Ediciones) han estat els més populars de no ficció en castellà.

Quant als llibres infantils i juvenils en català, destaca 'Sant Jordi i el drac' (La Galera) d'Anna Canyelles, seguit d''El monstre de colors' (Editorial Flamboyant) d'Anna Llenas Serra i 'Sant Jordi de les Galàxies' (Combel) de Jaume Copons.

En castellà, la primera posició ha estat per 'Wigetta y el antídoto secreto' (Ediciones Temas de Hoy) de Vegetta777/Willyrex, seguit de '¡Cachorros al rescate!' (Ediciones Beascoa) de Nickelodeon i 'Wigetta y el báculo dorado' (Ediciones Temas de Hoy) de Vegetta777/Willyrex.

El Gremi de Llibreters de Catalunya ha fet públiques les dades obtingudes a partir d'una mostra representativa entre les llibreries agremiades fins a les 7 de la tarda. El rànquing també té en compte la informació fins al dia anterior recollida per Libridata, el sistema automatitzat per obtenir dades de 156 punts de venda a Catalunya, entre llibreries independents i cadenes de llibreries.