18 de abril de 2016
18.04.2016
Vilatenim

Daniel Lleixà porta 'El pa i la torna' a El Pa Volador

La mostra s'inaugura divendres amb un col·loqui i un sopar

18.04.2016 | 11:30
Daniel Lleixà exposa a El Pa Volador

Daniel Lleixà (Barcelona, 1949) presenta el proper divendres 22 d'abril a les 20 hores l'exposició 'El Pa i la Torna', al restaurant El Pa Volador. Es tracta d'una sèrie d'obra inèdita en la que va treballar l'any 2009 però que no haurà vist la llum fins ara, i que inclou una vintena d'olis, dibuixos i gravats de petit format amb una mateixa temàtica: el pa. El títol fa referència a l'antiga unitat de mesura amb que es venia el pa (la torna) i que ha estat motiu inspirador de Lleixà per encetar aquesta col·lecció.

El sopar es durà a terme una vegada acabi la inauguració de l'exposició (a les 21 h) en una sala privada del Pa Volador. Una trentena de comensals tindran l'oportunitat de gaudir d'un menú especialment preparat per l'ocasió en què es podran descobrir els pans d'inspiració daliniana de sis crostons dissenyats per Lleixà. La intenció, és que comensals i artista, puguin celebrar durant la sobretaula un intens debat sobre l'estat de l'art contemporani en l'actualitat. En acabar el sopar se sortejarà un gravat de Daniel Lleixà entre els assistents. El preu del sopar col·loqui és de 30 euros. La presentació del sopar col·loqui anirà a càrrec de Robert Figueras, mestre flequer artesà de Maia, amb la xerrada 'Reflexions sobre el pa i la coca de torna'.

Daniel Lleixà celebrarà a El Pa Volador dos sopar/col·loqui més. El primer, el 20 de maig per parlar de gravat, la seva tècnica i profusió a dia d'avui. I el segon, amb el leit motive ´Peixos de bosc', on explorarà amb els comensals les línies mestres de la seva darrera sèrie d'obra.

L'històric restaurant El Pa Volador de Vilatenim (Carrer Duana nº 19) enceta amb aquesta mostra un cicle d'exposicions i happenings d'art en que maridarà art i gastronomia a parts iguals. La intenció és acollir exposicions que es perllongaran durant tres mesos, i celebrar durant aquest període happenings culturals diversos amb els artistes convidats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaços recomanats: Premis cinema