El Festival Internacional de Música de Cadaqués, el segon més antic de la Costa Brava, comença a escalfar motors per a la seva 45a edició, que se celebrarà entre el 30 de juliol i el 15 d´agost. El cantautor Luis Eduardo Aute, la cantaora flamenca Estrella Morente i els britànics Eric Burdon&The Animals són les estrelles convidades del certamen. També hi haurà actuacions del reputat Trio Ludwig i The Excitements, de sons soul i rythm and blues. L´església de Santa Maria acollirà la improvisació de Juan de la Rubia amb l´orgue sobre la projecció del film "Nosferatu", mentre que la sala Sa Cova serà l´escenari de l´espectacle ´Frank Sinatra 100 anys´, amb Bruno Oro i la Dream Big Band de Vicens Martín. Les entrades surten a la venda aquest dijous.

En total, el veterà festival proposa una vintena d'actuacions, activitats pedagògiques, amb música cada dia, en diferents espais. Sa Conca, la Sala l'Amistat, l'Església de Santa Maria, Perafita i Portlligat seran alguns dels escenaris dels concerts programats.

La mostra també comptarà amb una gran varietat de propostes gratuïtes en diversos indrets emblemàtics de la població, amb concerts adreçats a tot tipus de públic. Els tres espais on tindran lloc -Portitxó, Portlligat i el Passeig- es dividiran segons les propostes.

El 30 de juliol es donarà el tret de sortida al festival amb un espectacle audiovisual, amb música en directe i projeccions a la façana del Casino. La peça està composada per un músic emergent, i l´interpretarà una formació creada per a l'ocasió, Pau Boïgues Ensemble.