L'escriptora andorrana Teresa Colom, amb el seu llibre 'La senyoreta Keaton i altres bèsties', ha guanyat la 13a edició del Premi de Narrativa Maria Àngels Anglada a obra publicada. L'objectiu del premi, impulsat per l'Institut Ramon Muntaner de Figueres, és el foment de la literatura catalana, refermar la projecció cívica i cultural de l'institut i enaltir la memòria de l'escriptora Maria Àngels Anglada, exprofessora del centre i autora molt estimada a la ciutat.

Teresa Colom ha publicat cinc llibres de poesia i l'obra guanyadora és la seva primera incursió en el món de la narrativa, en forma de recull de contes interconnectats que la crítica ha elogiat molt. En aquest sentit, el jurat del premi ha valorat el llibre com a "una potent veu emergent en el panorama de les lletres catalanes". El guardó està dotat amb 2.000 euros i serà lliurat el 8 de juny al mateix Institut Ramon Muntaner durant un acte acadèmic.

Teresa Colom (La Seu d'Urgell, 1973) es va llicenciar en Ciències Econòmiques per la Universitat Pompeu Fabra. Ha publicat els poemaris 'Com mesos de Juny' (Ed. del Diari d'Andorra, 2001), guardonat amb el Premi Miquel Martí i Pol del Govern d'Andorra; 'La temperatura d'uns llavis' (Ed. del Diari d'Andorra, 2002), 'Elegies del final conegut' (Abadia Editors, 2005), 'On tot és vidre' (Pagès, 2009) reconegut amb el Talent FNAC 2009 i 'La meva mare es preguntava per la mort' (Pagès, 2012). El 2010 estrenava '32 vidres', un muntatge poeticoteatral.