08 de abril de 2016
08.04.2016
Figueres

Pilar Farrés presenta al Museu del Joguet 'Mare Nostrum' i 'Rebutjats'

Amb una instal·lació i una performance Empordoneses incideix de nou en el drama dels refugiats

08.04.2016 | 09:58
Imatge artística de la proposta

Empordoneses 2016 obre un nou front a Figueres amb la instal·lació Mare Nostrum i la performance Rebutjats que l'artista Pilar Farrés presentarà al Museu del Joguet de Figueres el proper divendres 15 d'abril a les 19 hores.

Mare Nostrum. Es tracta d'una instal·lació inspirada en el drama dels refugiats sobre la qual l'historiador de l'art Enric Tubert diu: "Pilar Farrés harmonitza la terracota i fotografia en el que ella planteja com un diàleg poètic... on ha construït unes textures farcides de formes sorgides de l´atzar i altament suggestives... que són metàfores molt energètiques sobre diferents aspectes de la condició humana i la seva dimensió social". La peça estarà exposada a Sala Oberta d'exposicions temporals Brossa-Fregoli del Museu del Joguet fins al 8 de maig.

Rebutjats: Durant la inauguració de la instal·lació es farà aquesta performance a les rodalies del Museu del Joguet (la Rambla i els carrers adjacents), la qual tindrà com a protagonistes uns voluntaris sensibles a la tragèdia. "L´elecció del Museu del Joguet així com la utilització de joguines com a material de treball no és casual, ja que té l´ànim de conscienciar els més petits vers la tragèdia que Europa viu aquests dies", explica Pilar Farrés.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaços recomanats: Premis cinema