L'obra pictòrica que va crear l'artista Cuca de Ventós inspirada en el Petit Príncep pels Aiguamolls de l'Empordà ara ja es pot veure a la Casa de la Generalitat de Catalunya, a Perpinyà. Aquest dilluns va obrir les portes però no serà fins aquest divendres quan es farà la inauguració i un vernissage a les 6 de la tarda.

El Petit Príncep, personatge del qual avui es compleixen 73 anys del seu naixement a mans de Saint-Exupery, va ser sempre un conte que va acompanyar a l'artista al llarg dels anys. Durant la maduresa, se li apareixia en les seves obres i ara, amb aquest projecte, que ja es va veure a Figueres i Castelló d'Empúries, en fa una reinterpretació pictòrica a través d'una quarantena d'obres, la majoria acrílics sobre tela amb elements natuals incrustats i colors molt meditarranis. A través d'elles es pot fer un recorregut pels diferents racons del parc natural dels Aiguamolls.

Aquesta exposició, que es podrà veure fins a mitjans de juny, s'acompanya d'un llibre publicat per Brau. Com l'artista, afincada a Albons, explica, aquest projecte li ha permés "mostrar com la bellesa és invisible als ulls, que les coses importants no les veus primer, les ha de buscar una mica".