05 de abril de 2016
05.04.2016
Figueres

Daniel Lleixà farà tres happenings d'art i gastronomia al Pa Volador

L'artista aprofita per inaugurar l'exposició 'El pa i la torna' que inclourà una sèrie d'obra inèdita, creada fa set anys

05.04.2016 | 13:57
L´artista conversarà sobre art contemporani

Art i gastronomia combinen a la perfecció. Dins aquesta línia, el restaurant El Pa Volador de Figueres acollirà tres happenings d´art amb Daniel Lleixà com a convidat. El primer tindrà lloc el divendres 22 d´abril després de la inauguració de l´exposició 'El Pa i la Torna', on Lleixà presenta una sèrie d´obra inèdita creada fa set anys i que inclou olis, dibuixos i gravats de petit format amb una temàtica comuna: el pa. Els altres dos happenings es faran el 20 de maig i en una data per concretar.

Aquesta proposta, pensada per a una trentena de comensals, inclou, per 30 euros, la degustació d´un menú especial on es podran descobrir els pans d´inspiració daliniana de sis crostons dissenyats per Lleixà i, tot seguit, encetar amb l´artista un debat sobre art contemporani. En acabar el sopar, que serà presentat pel mestre flequer Robert Figueras, se sortejarà un gravat de Lleixà entre els assistents. Aquesta proposta tindrà continuïtat en un futur, ja que la voluntat és donar cabuda en aquest espai a exposicions que es perllongaran durant tres mesos, temps durant el qual es faran més happenings.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaços recomanats: Premis cinema