01 de abril de 2016
01.04.2016
40 Años
40 Años
Figueres

Empar Moliner arriba amb el seu univers contista a Figueres

Aquest divendres presenta 'Tot això ho faig perquè tinc molta por', llibre amb el que va guanyar el premi Rodoreda

01.04.2016 | 09:33
Els relats de Moliner són frescos i sarcàstics

Empar Moliner serà aquest divendres a les 8 del vespre a la Sidreria Txot's de Figueres per presentar el seu darrer llibre, 'Tot això ho faig perquè tinc molta por', amb el que va guanyar el darrer premi Mercè Rodoreda de contes. L'acte, organitzat per Òmnium Cultural i Llibres Low Cost, el conduirà l'articulista Isabel Guzman.

Empar Moliner (Santa Eulàlia de Ronçana, 1966) es va donar a conèixer amb el recull de relats 'L´ensenyador de pisos que odiava els mims', al quan va seguir la novel·la, 'Feli, l´esthéticienne' (Premi Josep Pla 2000). Posteriorment ha publicat els volums de relats 'T´estimo si he begut' (premi Lletra d´or 2005), 'No hi ha terceres persones', i els reculls d´articles 'Busco senyor per amistat i el que sorgeixi' i 'Desitja guardar els canvis?'. El 2012 va publicar la novel·la 'La col·laboradora', seguida de 'Contes infantils contra tot pronòstic'. Col·labora habitualment en diferents mitjans de comunicació, de ràdio, televisió i premsa escrita.

'Tot això ho faig perquè tinc molta por' és un recull de contes quotidians amb personatges molt reals que afronten diferents circumstàncies: les dificultats d´afrontar l´absurd, de viure sense por i d´estimar sense fer malson tractades amb tanta lucidesa com sarcasme. Les dues mares de l´escola que fan running pel bosc, el presentador que vol lligar-se l´entrevistat, la por que un fill prengui mal, la parella que ja no riu, l´esnobisme gastronòmic i tantes neurosis quotidianes apareixen en aquest llibre brillant.Ironia, humor, tristesa€ un recull de contes que emocionen.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen