Adrià Moreno, Gerard Mas i Pelle Kopert comparteixen no només generació -tenen entre 14 i 16 anys- sinó també l´amor per l´art plàstic i la creativitat. Tots tres assisteixen a l´escola d´art Aurea de Figueres on, a través de les ensenyances de Cristina Paradís, han après, amb llibertat, a aproximar-se a les diferents tècniques. Des de fa uns dies, els tres joves exposen plegats -i per primera vegada, a l´Ajuntament de Vilafant- una sèrie d´obres unides per un títol molt explicatiu: 'Tres mirades juvenils'.

Adrià Moreno té 16 anys i estudia 4t d´ESO a l´INS Deulofeu de Figueres. Per aquesta mostra ha triat quatre peces: dues vinculades amb la música de Jimi Hendrix i el guitarrista del grup Tierra Santa; i dues més amb la seva altra gran passió, el cinema, concretament el film '2001. Una Odisea del Espacio' i el d´animació Heavy Metal. "Tinc clar que vull ser director de cinema independent", reconeix convençut.

En el cas de Pelle Kopert, aquest jove de 15 anys, ha triat set dibuixos a llapis i carbó, una tècnica "amb la qual em sento molt identificat". Kopert, que com Moreno vol estudiar batxillerat artístic, assegura que va prendre nota del missatge que els va transmetre el pintor Lluís Roura, present a l´acte d´inauguració: "que busquéssim el nostre estil personal, que cadascú té una força". El darrer que tanca aquest triangle d´art és Gerard Mas. La seva tècnica preferida és la pintura a l´oli i allò que li interessa és pintar animals i paisatges.

L´exposició 'Tres mirades juvenils' es pot veure a l´Ajuntament de Vilafant fins aquest dijous 31 de març.