30 de març de 2016
30.03.2016
Figueres

Pep Puig presenta 'La vida sense la Sara Amat', premi Sant Jordi

Aquesta és la quarta novel·la de l'escriptor i la presenta a Llibres Low Cost avui dimecres a les 8 del vespre

30.03.2016 | 10:54
Aquesta és la quarta novel·la que publica Pep Puig

L'escriptor terrassenc Pep Puig (1969) serà avui dimecres, a les 8 del vespre, a Llibres Low Cost, a Figueres per presentar la seva quarta novel·la, 'La vida sense la Sara Amat' amb la que va guanyar el premi Sant Jordi 2016. Aquesta història emotiva i inoblidable la presentarà una altra escriptora premiada amb el Mercè Rodoreda l´any passat, la figuerenca Mercè Cuartiella.

'La vida sense la Sara Amat' narra la història de Sara Amat, una noia de tretze anys que, una nit d´estiu a Ullastrell, decideix desaparèixer. El narrador de la història, el Pep, desvetlla que no va desaparèixer sinó que, durant deu dies, ell la va cuidar, portar menjar i, fins i tot, s´hi va barallar. Un període que li queda marcat a la memòria i que suposa el traspàs a l´edat adulta.

´La vida sense la Sara Amat´ narra, en definitiva, la vida d´un poble, el "combat" d´un nen obedient i conformat amb el món que l´envolta i una nena ferotge i que sent la necessitat urgent de fugir del seu entorn, ni que sigui per la porta del darrere.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook