30 de març de 2016
30.03.2016
Roses

Empordoneses trasllada l'essència de 'FugiRfugi' a Roses

S'inaugura una exposició multidisciplinària en què participen una trentena d'artistes, a la sala Ca l'Anita

30.03.2016 | 12:42
L´exposició es pot veure a Ca l´Anita

Empordoneses 2016 es trasllada aquesta setmana a Roses amb l'exposició multidisciplinària fugiRfugi en què participen una trentena d'artistes. La mostra s'inaugurarà el proper dissabte 2 d'abril a les 13 hores a la Sala d'Exposicions de Ca l'Anita i es podrà visitar fins al 8 de maig.

Una trentena d'artistes de diferents disciplines (pintors, escultors, performers, escriptors, ballarins, etc.) presenten les seves creacions, les quals tenen totes un mateix fil conductor: el concepte de Refugiat, atesa la situació d´emergència humanitària que viu Europa des del passat estiu. Es per aquest motiu que el nom de la mostra és fugiRfugi, fent un joc de paraules amb el verb fugir i el concepte de refugi. Empordoneses pretén així promoure el debat i sacsejar les consciències sobre un fet de candent de l´actualitat.

Artistes participants: M. Mercè Cuartiella, Mònica Grygier, Fiona Morrison, Clara Gassiot, Carme Sanglas, Tura Sanz Sanglas, Ramon Fort, Núria Surribas, Joan Casellas, Esther Julià, Mònica Quintana, Yvonne Heinnert, Ron de la Fuente, Ester Marcos, Lluís Bosch, Elisa Casanoves, Narcis Coderch, Montse Cufí, Jordi Casals, David Ruiz, Àngel Burgas, Mònica Soler Ranzani, Josep Pérez, Isabel Guzmán, Cristina Vilà i Jacint Casademont.

Durant la presentació es durà a terme l´actuació de la Companyia de Dansa El Paller (Dolo Yglesias i Emma Teixidor ) amb l´obra Willkommen.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen