22 de març de 2016
22.03.2016
Teatre

'El curiós incident del gos a mitjanit' triomfa als Premis de la Crítica amb quatre guardons

Àlex Rigola rep el guardó com a millor director per 'Marits i Mullers' i 'El público' ; Pol López, millor actor i Clara Segura, millor actriu

22.03.2016 | 07:39
'El curiós incident del gos a mitjanit' triomfa als Premis de la Crítica amb quatre guardons

'El curiós incident del gos a mitjanit' de la Fundació Teatre Lliure, que va ser dirigida per Julio Manrique, ha triomfat aquest dilluns a la gala dels XVIII Premis de la Crítica amb quatre guardons entre els quals millor espectacle i millor actor per Pol López. Així mateix, el director teatral Àlex Rigola s'ha endut el premi al millor director pel seu treball a 'Marits i Mullers', una adaptació del guió escrit per Woody Allen, que es va posar en escena a La Villarroel i 'El público' de Federico García Lorca, que es va interpretar al TNC. Clara Segura ha rebut el premi a millor actriu per 'Conillet' i 'Una giornata particolare'.

Els premis s'han lliurat a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, en el marc de les celebracions del Dia Mundial del Teatre del proper 27 de març. La convocatòria està organitzada per Recomana, Associació per a la Promoció de les Arts Escèniques i la cerimònia ha estat conduïda pels periodistes culturals Anna Pérez Pagès i Toni Puntí. La gala d'aquesta XVIII edició ha comptat amb l'actuació de l'emblemàtica i reconeguda companyia Kamchàtka, especialitzada en Arts de Carrer. Els premis de la Crítica tenen la voluntat fundacional de reconèixer l'excel·lència dels professionals i produccions catalanes de les arts escèniques que durant l'any natural anterior hagin estat especialment valorats per la crítica. Els premis comprenen 27 categories per als espectacles més destacats dels últims 12 mesos.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen