Miquel Duran aprofita la seva experiència treballant amb diferents materials com la fotografia, la serigrafia o el gravat, per presentar Rebost, una instal·lació d'aires duchampians, inspirada en un treball dut a terme l'any 2002 a l'Asil Gomis d'Agullana, dins els actes del cicle Empordoneses. La mostra s'inaugura dijous a les 8 del vespre.

Unes mans, unes reixes i una antiga filmació de Martí LLoveras en què es retrata la vida dels habitants del Pertús als anys 30 i 40 aliens al tràfec de refugiats i tropes franquistes, així com el producte de diferents atzars en la utilització dels materials, són els elements principals d'aquesta instal·lació que es podrà visitar fins al 8 d'abril a l'espai d'Art l'Aljub.

Tal com explica Duran, "Rebost, està pensada per ser experimentada de forma individual. És més una experiència individual de qui la visita que una imatge que capta la vista. El nucli de l'obra, és una reflexió crítica de la construcció de la memòria a través de les formes narratives al llarg de la historia, en aquest cas, el documental. A tot això, afegeixo temes com el cos social i la identitat".

La cessió de la pel·lícula de Martí Lloveras és una col.laboració amb el MUME de La Jonquera.