El Museu de l'Empordà de l'Ajuntament de Figueres participa en el projecte ETAC (Espais Transfronterers d'Art Contemporani) acollint els artistes argentins Martín Heredia i Delfina Margulis que estan desenvolupant un assaig audiovisual sobre les visions de l´espai urbà que coincideixen en una mateixa ciutat, que en aquest cas és la ciutat de Figueres.

Per desenvolupar el seu projecte organitzen al Museu de l´Empordà el taller "Redescobrint Figueres", una manera original d'experimentar i descobrir les diferents visions que conviuen en un mateix espai, la ciutat on vivim.

Durant el taller es treballarà amb jocs, mapes i relats per tornar a dibuixar la ciutat a partir de les nostres visions i les dels altres. Generar una xarxa de mirades que permeti a cada participant observar amb uns altres ulls un espai ja conegut.

Els tallers són gratuïts i oberts a tothom. Des del Museu de l´Empordà animen a tots els ciutadans a venir i a participar en el primer, que tindrà lloc el pròxim dissabte 27 de febrer a les 11 hores al Museu.