17 de febrer de 2016
17.02.2016
Figueres

Omnium Cultural aborda la poesia de Joan Sales en una xerrada

M.Lourdes Godoy, catedràtica de Literatura Catalana intervé dins el cicle de lectura comentada de textos

17.02.2016 | 14:10
Joan Sales

Omnium Cultural continua el cicle de lectura comentada de textos literaris aquest dimecres amb l'obra de Joan Sales i Vallès (Barcelona, 19 de novembre de 1912 - 12 de novembre de 1983). L'acte anirà a càrrec de M. Lourdes Godoy, catedràtica de Llengua i Literatura Catalana, a les vuit del vespre, a la seu d'Omnium, del carrer Pep Ventura, 8 de Figueres.

Sales fou un escriptor, poeta, traductor i editor català. La seva obra més coneguda és la novel·la 'Incerta glòria'. Com a editor, va fundar amb Xavier Benguerel el Club Editor, editorial que va publicar 'La plaça del Diamant' de Mercè Rodoreda i 'Bearn' o 'La sala de les nines' de Llorenç Villalonga, entre altres obres emblemàtiques. Fou promotor de la revista 'Quaderns de l'exili' Se li va concedir la Creu de Sant Jordi el 1982.

El cicle de lectura comentada va començar el passat mes de gener i es tancarà el proper dia 24 amb una visió de Figueres i voltants durant i després de la guerra civil a la novel·la 'Encara no sé com som' de M.dels Angels Vayreda, a càrrec de Xixon Heras, catedràtica de literatura.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen