Bruce Springsteen and The E Street Band confirmen les dates de la seva pròxima gira. Una gira europea que començarà a Barcelona el 14 de Maig , al Camp Nou, i a la qual seguiran Sant Sebastià, el 17 de maig a l'Estadi d'Anoeta i Madrid, el 21 de maig a l'Estadi Santiago Bernabéu. Tres únics concerts a Espanya.

Les entrades es posen a la venda exclusivament per Internet a través de doctormusic.com, ticketmaster.es, fnac.es, carrefour.es i halconviajes.com .

Les entrades són de seient reservat en graderia -amb preus de 65-115 Euros- i de general pista, amb un preu de 80 Euros (despeses de distribució no incloses) .

Es podran adquirir màxim 6 entrades per compra.

Aquestes són les dates en què es posen a la venda les entrades: Barcelona: a la venda el dimarts 1 de març, a partir de les 10:00h; Sant Sebastià: a la venda el divendres 4 de març, a partir de les 10:00h, i Madrid: a la venda el dimarts 8 de març, a partir de les 10:00h.

'The River Tour 2016' va donar el tret de sortida el 16 de gener a Pittsburgh (EUA) i el mes de maig donarà el salt a Europa. L'anunci de l'inici de The River Tour als EUA va coincidir amb el llançament del box set The Ties That Bind: The River Collection.

La gira The River Tour original començava el 3 d'octubre de 1980, dues setmanes abans que The River veiés la llum, i va seguir al setembre de 1981. En ella, amb un total de 140 concerts, Bruce Springsteen and The E Street Band convertien en memorables cadascun dels seus shows, marcant ja en aquesta època el seu estatus de millor directe amb una posada en escena incansable, reputació que els segueix acompanyant avui en cadascuna de les seves gires.