15 de gener de 2016
15.01.2016
A Figueres

Problemes tècnics impedeixen vendre entrades de la temporada

El sistema de l'empresa concessionària va començar a fallar i l'Ajuntament va posposar l'inici de la venda fins a una nova data

15.01.2016 | 10:40

Aquest dijous, abans de les 7 de la tarda ja hi havia una llarga cua davant la taquilla del Teatre El Jardí. Tots els presents esperaven per comprar els millors seients per alguns dels quaranta espectacles de la temporada però diferents errors del sistema de la nova empresa concessionària de venda d'entrades –Javajan– va obligar a anul·lar el procès. Aleshores es va anunciar, tant a la taquilla com per les xarxes socials, que es posposava la venda fins a una nova data –pendent de ser fixada– i, per deferència a les persones que feien la cua, se'ls va prendre els números de teléfon per comunicar-lis personalment el dia exacte.

Javajan és l'empresa que va guanyar el concurs públic –al qual està obligat l'Ajuntament de Figueres per llei– per gestionar el sistema de venda d'entrades. Fins aleshores, aquest el portava, sense problemes, Koobin, empresa que també es va presentar al mateix concurs.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook