13 de gener de 2016
13.01.2016
Obert a tothom

Àngel Burgas llegirà fragments dels seus dos darrers llibres

L'acompanyarà l'actriu Glòria Cristina i l'acte es farà divendres a la tarda a la biblioteca de Figueres

13.01.2016 | 13:31
L´escriptor i l´actriu amb els dos llibres

Àngel Burgas és un escriptor molt prolífic. Aquest passat 2015 va veure publicar dos llibres: 'Kamal i els alfabetistes' i 'La mirada indiscreta'. Per fer una presentació una mica diferent d´aquest darrer volum a la biblioteca de Figueres, aquest divendres Burgas, acompanyat de l´actriu, també figuerenca, Glòria Cristina, llegirà fragments dels dos llibres. Aquest acte, que arrancarà a les 7 de la tarda, és obert a tothom.

'La mirada indiscreta' parteix d´un encàrrec de l´editorial Bambú. Volien una novel·la negra. Burgas es va inspirar, doncs, en els films de Hitchcock, el gran director del cinema de suspens, i així s´evidencia en el títol de la novel·la i en l´escenari de la trama, que transcorre totalment dins un habitatge. El resultat, un thriller sobre els límits de la curiositat.

En el cas de 'Kamal i els alfabetistes', ja presentada a la biblioteca figuerenca, es tracta d´una novel·la de caire juvenil ambientada entre Europa i el món àrab. Publicada per Edebé, teixeix una història d´embolics plagada de personatges singulars on Kamal, el jove protagonista, tindrà la missió de salvar el món. L´acompanyaran altres personatges amics seus, alguns d´ells força estrafolaris i, sens dubte, molt ­enigmàtics.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook