14 de octubre de 2015
14.10.2015
A la biblioteca de Figueres

L'historiador Enric Pujol parlarā sobre la vida de Neus Catalā

Serā aquest dimecres al Club Llegir Teatre i esdevindrā una prčvia a la representaciķ d'Un cel de plom dissabte a la Cate

14.10.2015 | 16:22
Neus Catalā vestida de presonera

Per escalfar motors, el Club de Llegir Teatre de la biblioteca Fages de Climent de Figueres obrirà aquest dimecres a les 19.30 hores les seves sessions amb el comentari de la dramatúrgia de 'Neus Català. Un cel de plom', que ha anat a càrrec de Josep M. Miró. Dins la mateixa sessió, a les 8 del vespre, l´historiador figuerenc Enric Pujol parlarà sobre el context històric de l´obra. L´acte és obert al públic en general.

Tant amb la novel·la com amb la dramatúrgia, aquesta encara pendent de ser editada, el lector pot aproximar-se a la figura de la darrera supervivent catalana del camp de concentració de Ravensbrück. Després de passar-hi, entre Ravensbrück i Holleischen, quinze mesos, va prometre´s a si mateixa, no oblidar mai i explicar al món tot el que havien viscut i vist. D´això en va fer, per molt que, molts cops, se li esqueixés l´ànima, un dels seus eixos vitals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen