09 de setembre de 2015
09.09.2015
Figueres

L'Arxiu Comarcal digitalitza les fotos de Paquita Dorca

Són instantània fetes al llarg d'una quinzena d'anys

09.09.2015 | 18:12

Imatges de flors amb colors molt vius, paisatges, cels i capvespres altempordanesos i pensaments abstractes són la temàtica principal que més ha interessat la fotògrafa figuerenca Paquita Dorca i que reflecteixen la seva creació. Una part d'aquest fons ha estat digitalitzat per l'Arxiu Comarcal de l'Alt Empordà (ACAE) i actualment ja es pot consultar a través del servidor Arxius en Línia.

La primera i la última exposició de Dorca s'ha fet a la seu del Consell Comarcal. Al llarg d'una quinzena d'anys -des de l´agost de l'any 1999 fins a la passada Fira de Sant Baldiri- la fotògrafa figuerenca ha rebut alguns premis d´àmbit comarcal, com el Photo Dalícatessen en diverses convocatòries, i ha participat en nombroses exposicions fotogràfiques tant a poblacions de l'Alt Empordà com de l´Estat espanyol.

Paquita Dorca també ha exhibit les seves creacions en alguns establiments comercials de Figueres. A més, se sent especialment satisfeta per la publicació de cinc fotografies de flors fetes amb macro a la pàgina web de la Canon. Des de l'ACAE s'agraeix públicament la seva generositat en dipositar les seves fotos per a la consulta pública.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaços recomanats: Premis cinema