24 de agost de 2015
24.08.2015
Teatre amateur

El FITAG inaugura l'edició més participativa de la seva història

Figueres, La Jonquera, Lloret de Mar, Maçanet de la Selva, Palamós, Sant Gregori, Sant Pere Pescador i Vidreres acullen el Festival

24.08.2015 | 16:35
Assaig de l´obra ´Lisístrata´ de Quantus Teatre.

La inauguració del Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG) tindrà lloc demà, dimarts 25 d'agost, a les 19h, al Teatre Municipal de Girona, amb l'espectacle 'Lisístrata', de la companyia Quantus Teatre de Lloret de Mar.

La inauguració de la 15a edició del FITAG anirà a càrrec del president de la Diputació de Girona, Pere Vila; l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i el director del festival, Martí Peraferrer. A l'acte també hi assistiran els alcaldes de les poblacions que formen part del FITAG als Municipis: Figueres, La Jonquera, Lloret de Mar, Maçanet de la Selva, Palamós, Sant Gregori, Sant Pere Pescador i Vidreres.
 
L'obra d'Aristòfanes, presenta Lisístrata i les seves amigues, un grup de dones amb les idees molt clares que es proposen un repte quimèric: aconseguir la pau al món. Quantus Teatre és un grup de teatre independent que pretén promoure l'activitat teatral i cultural. Va ser creat l'any 2008 per actors i actrius provinents dels cursos de teatre promoguts per l'Ajuntament de Lloret de Mar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaços recomanats: Premis cinema