Prop de cent cinquanta persones varen participar en la trobada dels Amics dels Museus Dalí que se celebra, anualment, el dia abans de l'obertura al públic del Teatre Museu de Nit. Però l'acte de divendres també va servir per agrair públicament la tasca realitzada des de 1993 per la presidenta de l'entitat, Lola Mitjans qui, el mes de juny passat va decidir abandonar les tasques directives d'una entitat que va impulsar per encàrrec de Ramon Boixadós, president de la Fundació Gala-Salvador Dalí i que compta, actualment, amb més de 600 associats.

El nou president, Carles Ayats, també va tenir unes paraules de record per Antoni Pitxot, director del Teatre Museu Dalí i mor el 12 de juny passat. "Va ser un amic dels amics i un col·laborador indispensable per a les activitats de l'associació al llarg d'aquestes més de dues dècades", va explicar.

La vetllada va comptar amb l'actuació del grup Tokaji que va entusiasmar els assistents amb una selecció de cançons pop interpretades amb arranjament clàssic. A continuació, els socis i convidats dels Amics dels Museus, entre el que s'hi trobaven el president del Consell Comarcal Ferran Roquer i el regidor de l'Ajuntament de Figueres Francesc Cruanyes, varen poder visitar el Teatre-Museu, l'objecte surrealista més gran del món.