L´abril de 2008 es posava en funcionament la pàgina web de l´Ecomuseu-Farinera de Castelló d´Empúries, la qual va ser finançada dins les accions locals de Castelló d´Empúries com a membre de la XATIC i en el marc del Pla de Dinamització del Producte Turístic Industrial i de la Innovació tecnològica de Catalunya.

Amb la voluntat d´aconseguir millorar l´experiència de l´usuari hem remodelat el web del museu. El centre ha actualitzat la imatge gràfica i ha reordenat i ampliat els continguts perquè l´usuari trobi més fàcilment el que busca. La web també s´ha adaptat al llenguatge Responsive web design (RWD), fet que permet adaptar-la a més de l´ordinador a diferents dispositius mòbils com tablets o smartphones. El projecte ha estat finançat per la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona.

De fet, ben aviat està previst presentar un nou producte del museu per a aquest nous entorns, en concret una app, gràcies a les subvencions atorgades durant l´any passat per part de la Xarxa Territorial dels museus de les comarques gironines.