L'artista figuerenc Adrià Ciurana és, juntament amb Jordi Isern, el guanyador del programa Exposicions Viatgeres convocat per la Diputació de Girona. Això implica que el projecte de Ciurana, titulat Hipnosi, s'exposi, aquest setembre o el del 2015, a la Casa de Cultura de Girona. A la convocatòria es van presentar tretze projectes d'artistes d'arreu de les comarques gironines. La majoria d'ells s'han centrat en la tècnica pictòrica i l'escultòrica.

Hipnosi de Ciurana se centra en una sèrie de vanitates construïdes a base de paper de rebuig, de fragments d'embalatges i d'altres pictogrames com ara codis de barres, gramatge dels ous, de la carta

de colors, etc. L'objectiu d'Hipnosi és plantejar una reflexió a l'entorn del concepte de reciclatge i de la recopilació infinita de residus. El jurat ha elegit aquest projecte "pel risc que assumeix en el seu discurs, per la seva capacitat de comunicar amb pocs elements i materials i pel seu afinat sentit de la ironia, que sovint aconsegueix ser transcendent".