A partir d´aquesta setmana, els lectors del Setmanari de l´Alt EMPORDÀ podran anar descobrint els secrets de la novel·la 'La casa de les dunes', de l´escriptora figuerenca M. Àngels Bosch. Un relat apassionant que, com diu la mateixa autora, està envoltat de turbulències.

Bosch ens avança l'argument de la novel·la en una entrevista que aquest dimarts publica L'EMPORDÀ en la seva edició de paper: "L´any 1929, amb la mort d´Elvira, la mare d´Angèlica i s´allarga fins als temps de la postguerra. És un fons turbulent que agita les aigües quietes de La Vinya, la casa pairal que centra, en part, Camins entre vinyes. Ara, a La casa de les dunes els espais de la protagonista aniran des de La Vinya, on la mare l´ha establert, fins a la casa de les dunes, que ve a ser Empúries, i es formarà un triangle amb Barcelona. Ella viurà en aquests tres llocs que, involuntàriament, també és la meva manera de viure".

Els capítols de la novel·la aniran apareixent en el nostre diari digital emporda.info amb cadència setmanal. Una experiència que ja vam compartir amb l´escriptora Carme Mínguez i la seva obra 'Cercles opacs' en el transcurs del 2013. Centenars de lectors van seguir aleshores les vicissituds familiars d´uns personatges carregats de vitalitat i amb ganes de viure noves experiències.

La publicació a la xarxa d´una novel·la per entregues permet al lector recuperar, en tot moment, els capítols anteriors que aniran sortint a la llum a mesura que avanci aquest any 2014.

Un mitjà pioner

El Setmanari de l´Alt Empordà va ser el primer periòdic de la demarcació de Girona en disposar d´edició digital pròpia a Internet. Des del 5 de gener de 1995, tots els lectors de la publicació han pogut seguir el dia a dia de la comarca mitjançant la doble opció de l´edició setmanal en paper i el diari digital emporda.info.

Llegiu el primer capítol en aquest bloc especial 'La casa de les dunes'.