14 de agost de 2013
14.08.2013
Roses

Roses amb el teatre infantil

Optimist rep el suport econòmic de l'Ajuntament de Roses

14.08.2013 | 11:26
Presentació de l´acord amb Optimist a Roses

Dins la política de suport a les entitats de caràcter cultural, social, educatiu i esportiu que es desenvolupen a Roses, l'Ajuntament estableix anualment un important nombre de convenis de col€laboració i d'atorgament de subvencions, al conjunt dels quals destinarà aquest any 2013 prop de 800.000 €. Aquesta setmana ha estat el torn de l'associació Optimist, dedicada a la promoció del teatre i les arts escèniques entre el públic infantil i familiar, la qual rebrà una subvenció per valor de 4.500 € anuals per als anys 2013, 2014 i 2015.

L´Associació Cultural Optimist és una associació sense ànim de lucre, encarregada des de fa 17 anys al foment del teatre infantil a la població de Roses. Actualment, ofereix un espectacle mensual entre els períodes d'octubre a maig, amb gran èxit de públic en cada representació, que li permeten apropar les darreres tendències i èxits de les arts escèniques destinades al públic familiar.

El conveni signat ahir dimarts (13 d'agost), entre Ajuntament de Roses i Optimist, vol garantir el suport municipal a aquesta entitat i la continuïtat de la seva programació durant el període 2013-2015, per la qual cosa el consistori ha aprovat destinar una subvenció de 4.500 € per a cadascuna d'aquestes anualitats. Des del Departament de Cultura de l'Ajuntament es valoren molt positivament tant la qualitat de la programació plantejada per Optimist cada nova temporada, com l'important tasca educativa i de foment de la cultura que l'associació desenvolupa entre el públic infantil.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaços recomanats: Premis cinema