La periodista Núria Coll tenia ganes de despullar-se més enllà dels micròfons de televisió i ràdio pels quals s'expressa habitualment i ha triat una novel·la per fer-ho de forma descarada. 'Tots els llocs em recorden a tu' (Columna) reuneix a quatre amigues hedonistes a la trentena que viuen a Barcelona i gaudeixen d'una situació privilegiada, dins del context socioeconòmic actual, que els permet esprémer al màxim la ciutat. La protagonista és Susanna Ardèvol, periodista com l'autora, i sense parella, que explica la seva vida i relacions amb polítics, periodistes famosos, models, futbolistes i altres espècies mediàtiques.

Núria Coll (Tiana, 1980) no amaga la seva voluntat de mostrar-se i reconeix que aquest llibre és molt biogràfic, a més de mantenir que "tothom porta una perra a dins", tal i com s'anomenen a elles mateixes les protagonistes d'aquesta història, a les que l'autora també imagina en una sèrie de televisió, i tampoc amaga les seves ganes de passar-les per l'audiovisual.

El xat del whatsapp és una de les eines que més utilitzen aquest grup d'amigues per comunicar-se, tant per explicar-se les seves aventures sexuals com per concretar el proper restaurant on es trobaran o la botiga a la que no poden deixar d'anar en aquesta Barcelona cosmopolita que convida molt a l'hedonisme, principal motor de les seves vides.

La protagonista, que ha deixat fa poc una parella estable, es mou per conèixer tots els nous locals, cocteleries, restaurants, botigues i tendències de la ciutat, envoltada de les seves amigues, mentre fuig de qualsevol relació amb homes solters o amb ganes d'aparellar-se de debò, i viu en contradicció amb la necessitat de sentir-se estimada.

Precisament, en una de les situacions privilegiades que li ofereix la seva professió, Susanna Ardèvol entrevista James Blunt, autor de l'èxit 'Your'e beutiful', en el backstage d'un concert. I, com en un conte de princeses modernes, el cantant li proposa passar una nit a la suite de l'hotel Arts, una proposició que l'autora no ha revelat si accepta.

Aquesta novel·la està estretament relacionada amb un web, que ja es pot consultar, http://www.totselsllocsemrecordenatu.cat, que ve a ser una guia dels llocs que formen part de la vida de les protagonistes, restaurants, botigues i música, i en què també hi té cabuda una llista de Nova York, la ciutat somniada de la Susanna Ardèvol, cap a on en un moment es planteja volar.

L'editora Pema Maynó ha destacat el llenguatge fresc i irònic de Núria Coll, que en el seu primer llibre ha deixat els prejudicis a banda per dir les coses pel seu nom, amb molt de sexe i secrets inconfessables que no deixen indiferent, per donar una visió sincera d'unes noies hedonistes que "saben ser felices i s'ho passen molt bé", segons l'autora.