Un provocatiu 'Esteu preparats?' seguit de 'Tu encens el meu foc' va donar anit el tret de sortida al concert d'homenatge a Sau pels 25 anys de la formació del grup. Durant prop de tres hores, un públic entregat va poder repassar les desenes de cançons que els anys han convertit en himnes en un Palau de la Música ple a vessar. 'Boig per tu', 'El tren de mitjanit', 'Envia'm un àngel', 'Això es pot salvar', 'Només ho faig per tu', 'Me'n torno a Sau' o 'Amb la lluna a l'esquena' entre altres han ressonat en un concert en el que no hi van faltar referències a Carles Sabater. "Un petó Carles, siguis on siguis!", va ser el colofó final de Pep Sala a un concert que ell mateix va qualificar de "molt especial".

Passaven pocs minuts de les nou del vespre quan arrencava el concert d'homenatge a Sau 25 anys després de la seva formació. Els centenars de persones que s'aplegaven al Palau de la Música esperaven poder repassar clàssics del rock català de la mà de Pep Sala.

L'humor i la complicitat de Pep Sala amb el públic, nombroses anècdotes del grup i el record de Carles Sabater com a teló de fons ha guiat els assistents durant prop de tres hores per la discografia del grup, des de temes tan populars com 'Boig per tu' o 'El tren de mitjanit' com més desconeguts com 'Poemes i promeses'.