Des de l´Alt Empordà, on s´ha afincat després de viure dotze anys a Barcelona, el periodista i guionista Jair Domínguez viu l´estrena de Cubicles, la que és la primera sèrie en català produïda, concebuda i emesa exclusivament per Internet.

Satisfet de la bona acollida que ha rebut fins al moment, el seu creador explica que es tracta d´un projecte personal, al qual ha tingut oportunitat de donar sortida a través de la xarxa amb l´objectiu "d´adreçar-se a un públic ampli i intel·ligent que busca una cosa diferent i en català".

En català i a la xarxa

Si bé el fet que sigui en català, pot reduir el nombre de seguidors que tingui la sèriè, Domínguez considera que la possibilitat d´utilizar les xarxes socials per penjar i fer difusió d´una manera totalment gratuïta dels sis websodis que formen Cubicles farà que la repercussió del producte no tingui límits.

Aquest dilluns ja s´ha penjat a www.cubicles.cat, el segon dels capítols, que tenen una durada de cinc minuts, pensats per ser visualitzats al lloc de treball o en dispositius mòbils. Directe.cat és qui ha tirat endavant aquest projecte produït per Tirabol, donant total llibertat de creació a Domínguez, que ha volgut oferir al gran públic en un format breu grans dosis d´humor i entreteniment.