La banda d´ska, folk i rock presenten el seu tercer i nou disc amb 12 cançons que volen aconseguir -i fins i tot millorar- els èxits aconseguits en el seu anterior disc, "El món gira al revés". Precisament duran tot el mes de maig es podrà descarregar gratuïtament a través de www.emporda.info o a www.dekrepits.cat/semblaqueploura.

"Sembla que plourà" porta cançons com "El Circ de la Política"; "Gasta"; "Crida" i, entre altres, "Fronteres". Una fórmula semblant a la del seu últim disc que va aconseguir que 10.000 usuaris se´l descarreguessin. Els mateixos que van aconseguir que una de les seves cançons "Boletaires" fos la banda sonora d´un dels programes més vistos de TV3: "Caçadors de Bolets". L´èxit va ser tal, que el propi programa els va convidar a protagonitzar-ne un capítol, assolint una audiència de més de 700.000 espectadors i esdevenint l´únic grup de música que ha aconseguit aquesta fita.

Dekrepits són des de l´any 2003 un dels grups de referència de la música ska i d´influència tropical de l´Empordà. La seva proposta festiva es centra en diferents ritmes procedents de Jamaica, com el reggae o l´ska, barrejats amb pinzellades de folk català. La proposta musical de Dekrepits té el seu fort en la base rítmica de baix, bateria i guitarra, en la seva espectacular secció de vents, i en el seu acordió diatònic que impregna la seva música de so de la terra. Els Dekrepits van recórrer, l´any passat, més de 50 escenaris de tot Catalunya presentant les seves cançons. Ara amb el nou disc "Sembla que plourà", iniciaran la seva gira el 15 de maig a Porqueres i el 29 de maig a Roses.