L'exposició, que forma part de les exposicions al carrer de Figueres 2009 Capital de la Cultura Catalana, és el resultat d'un treball iniciat fa tres anys quan Puig, segons ha explicat,, va quedar captivat 'per la contraposició del símbol de l'amor embolcallat en un procés industrial i fet sense cap mena d'interès'. Des de llavors el fotògraf ha recollit més d'una vintena d'imatges durant els dies previs a Sant Valentí. 'L'amor als supermercats dura una setmana', ha dit.

El fotògraf va iniciar aquest projecte ara fa tres anys quan casualment va descobrir en un supermercat de Figueres un pastís en forma de cor. A partir d'aquell moment es va 'obsessionar' amb aquestes formes i va iniciar una recerca d'aquests pastissos pels supermercats de la ciutat i d'altes com ara Barcelona i fins i tot es va posar en contacte amb empreses d'alimentació per ampliar la seva col·lecció. El resultat és 'Cor Salvatge' que es pot veure fins el 9 de juliol a la plaça de la Palmera de Figueres.

Amb aquesta mostra, Puig continua la seva reflexió al voltant de l'amor iniciada l'abril passat on fa fotografiar 156 parelles durant la diada de Sant Jordi a Figueres.