DdeG, Madrid.

La gironina Marta Ribera va ser guardonada amb el premi a Millor Actriu per la seva interpretació de Sally Bowles al musical Cabaret en la segona edició dels Premis Gran Vía de teatre celebrada dilluns al Teatre Häagen-Dazs de Madrid.

L'actriu, que destaca per la seva veu imponent, culmina així una magnífica interpretació d'un dels personatges femenins més carismàtics del món del cinema i el teatre, assolint un reconeixement unànime de la crítica especialitzada.

Amb una àmplia trajectòria a musicals com Peter Pan, Jekill & Hyde, Grease i West Side Story -entre d'altres- ha consolidat la seva carrera amb la seva última interpretació a Cabaret, musical que ha batut rècords a Espanya durant els cinc anys que ha estat a la cartellera. Marta Ribera compta també amb experiència televisiva en papers com a professora de la sèrie Un Paso Adelante. També ha treballat a la sèrie Fuera de Control. Fins fa poc la podíem veure a Zoo, de TV3. L'actriu va rebre el premi un dia després de viure amb emoció l'última funció de Cabaret a Barcelona, musical que ha gaudit de gran èxit durant els set mesos que ha visitat la Ciutat Comtal.