L'Ajuntament de Figueres i el Setmanari de l'Alt Empordà han organitzat la primera edició del Concurs d'Aparadors de Nadal a Figueres, amb el principal objectiu de promoure i dinamitzar el sector comercial durant la campanya nadalenca. Amb aquesta iniciativa, es proposa als comerciants que decorin els aparadors dels seus establiments amb ambientació nadalenca.

El concurs té dues categories diferenciades. D'una banda, la valoració tècnica d'un jurat representat per la regidoria de Comerç i Fires i Mercats de l'Ajuntament, el Setmanari de l'Alt Empordà, el Museu de l'Empordà, el Consell d'Infants i el Consell de la Gent Gran.

Per l'altra, la valoració popular, en què la ciutadania pot triar l'aparador que més li agradi, fer-ne una foto i compartir-la a Facebook, Twitter o Instagram amb l'etiqueta #NadalaFigueres2020.

Els comerços interessats a participar en el concurs, poden inscriure's de forma gratuïta a través correu electrònic aparadorsfigueres@emporda.info i també a través d'aquest formulari:

Les inscripcions es poden fer des d'aquest dimecres, 9 de desembre, fins al 21 de desembre. I és a partir del dia 21 de desembre que s'obre el termini d'exposició d'aparadors, fins al 6 de gener.

En les bases de la convocatòria, s'estableixen uns criteris que els jurats tindran en compte: la creativitat i l'originalitat, la dificultat i la qualitat artística reflectida a l'aparador, la relació de l'ambientació amb la temàtica nadalenca, i l'aprofitament i l'ús de l'espai.

Pel que fa als guardons, són econòmics i es divideixen en les següents categories: el premi tècnic i professional, que consisteix en un primer guanyador, amb una dotació econòmica de 500 euros i una campanya publicitària de 500 euros al Setmanari de l'Alt Empordà; un segon guanyador amb una dotació econòmica de 300 euros i una campanya publicitària de 300 euros al Setmanari de l'Alt Empordà, i un tercer guanyador, amb una dotació econòmica de 200 euros i una campanya publicitària de 200 euros al Setmanari de l'Alt Empordà. El premi de l'aparador més votat per la ciutadania té una dotació econòmica de 250 euros.

Consulteu totes les notícies de Nadal a l'Alt Empordà.