Hi ha moltes ulleres de sol però només unes tenen tanta història com les de la marca Ray-Ban.

Ara, Optipunt Figueres i el Setmanari de l'Alt Empordà et donem l'oportunitat d'aconseguir un dels models més clàssics i històrics de la firma, les Ray-Ban G-15.

Amb sòlids i genuïns colors des de 1937, les ulleres G-15 que sorteja Optipunt van ser desenvolupades inicialment per a un ús militar. Ofereixen un alt nivell de nitidesa, confort i protecció.

En absorbir el 85% de la llum visible i bloquejar gran part de la llum blava, les lents verdes ofereixen un considerable contrast del color.

Per participar en aquest sorteig, només heu d'entrar al perfil d'Instagram d'Emporda.info, seguir-nos i fer-vos seguidors també @Optipunt. Etiqueteu dues amistats, feu que ells també ens segueixin i compartiu la publicació a les vostres stories. I això és tot.

Seran vàlides les publicacions que compleixin aquestes senzilles regles i es publiquin abans del tancament de la promoció, el 6 d'agost a les 12.00 hores d'aquí.

Podeu participar totes les vegades que vulgueu per tenir més possibilitats de guanyar, però en cada comentari has d'esmentar a comptes diferents.

El sorteig serà el divendres 7 d'agost des del compte @Emporda.info on publicarem el nom de l'afortunat o afortunada participant. Els guanyadors hauran de recollir les seves flamants Ray-Ban G-15 a Optipunt, al carrer Concepció 11 de Figueres.