El Setmanari de l’Alt Empordà rep l'estiu amb una oferta especial amb la qual podràs convertir-te en subscriptor de la nostra edició digital per tan sols 19,95 euros al semestre.

Gaudeix de la millor informació local, de notícies exclusives, de reportatges i articles d'opinió de les nostres signatures més destacades per un preu immillorable.

Ara, podràs adquirir una subscripció amb la qual podràs llegir la còpia digital de l'edició impresa.

A la platja, a la muntanya, al parc, allí on estiguis, amb la subscripció digital del Setmanari de l’Alt EMPORDÀ llegiràs còmodament la còpia digital de l'edició impresa en el teu dispositiu on i quan vulguis. Només hauràs d'entrar en el quiosc, fer clic sobre la portada i es descarregarà automàticament en el teu mòbil, tablet o ordinador.

També posem al teu abast els suplements temàtics de turisme, gastronomia, salut i festivals, en els quals trobaràs la millor informació cultural i d'oci, entrevistes exclusives i infinitat de propostes que segur que t'agradaran.

Aprofita ja aquesta oferta especial, que estarà disponible fins al 31 d'agost i gaudeix de la millor lectura també a l'estiu. T'ho perdràs? Punxa aquí per a accedir a aquesta promoció.