Alguns dels quadres més emblemàtics del fons artístic del Museu de l'Empordà són els protagonistes del calendari per al 2019 que, com ja és tradició, editen l'Ajuntament de Figueres i el Setmanari de l'Alt EMPORDÀ. L'edició d'enguany compta amb la inestimable participació del Museu de referència de l'art empordanès. El treball, dissenyat i creat per SiD Publicitat, s'ha presentat públicament aquest dilluns, a les set de la tarda, en aquest espai cultural de la placeta baixa de la Rambla.

«Portar l'art a casa»

«Portar l'art a casa»L'alcalde de Figueres, Jordi Masquef, considera que aquest calendari és una bona manera «de portar a casa una part de les obres més significatives del Museu», amb les pintures d'Ángeles Santos Torroella, Evarist Vallès, Josep Amat, Josep Ministral, Lluís Roura, Francisco Moreno Jiménez, Carme Escursell, Marià Baig, Josep Blanquet, Josep Maria Martínez Lozano, Josep Pujol, Ramon Reig, Salvador Dalí i Lluís Masriera.

L'any 2007, el Setmanari de l'Alt EMPORDÀ, el Consell Comarcal i els Amics de la Unesco de Girona van editar, per Sant Jordi, el calendari« Itinerari literari per les escultures de l'Alt Empordà», basat en el projecte «Apadrinem escultures». Aquell treball va ser l'embrió d'una col·lecció de calendaris de paret que, des del 2010, editen conjuntament l'Ajuntament i aquest Setmanari.

L'any 2010 es va dedicar als diferents aspectes que fan ciutat. Després vindrien Jo també treballo per Figueres (2011); Ciutat de mercats i fires (2012); Figueres, ciutat educadora (2013), Figueres, la ciutat de les persones (2014), Símbols de ciutat (2015) i Records de Figueres (2016, 207 i 2018). Tots ells ja han esdevingut peces de col·leccionista.

Demaneu el vostre calendari 2019 en el moment de recollir l'exemplar d'aquest dimarts, 18 de desembre, de l'EMPORDÀ.