27 de agost de 2018
27.08.2018
L'Escala

El Servei Meteorol˛gic de Catalunya signa un acord amb RÓdio L'Escala

L'emissora inicia un nou projecte de treball en xarxa, amb altres cadenes, produint conjuntament el programa źEl Far╗

27.08.2018 | 16:18
El conveni de colĚlaboraciˇ s┤ha signat aquest 27 d┤agost.

El director del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), Oriol Puig i els directors de les emissores Ràdio Arenys, Radio L'Escala, Canal Blau, La Cala RTV i Delta Ràdi, han signat aquest dilluns, 27 d'agost, un acord de col·laboració per a l'emissió de la predicció marítima i del litoral en el programa «El Far».

Les emissores Ràdio Arenys, Ràdio L'Escala, Canal Blau, La Cala RTV i Delta Ràdio inicien un nou projecte de treball en xarxa produint conjuntament el programa «El Far» gràcies al finançament i suport de La Xarxa Audiovisual Local. Aquest programa té com a fil conductor el mar, en ell es parlarà de tots aquells temes que, de forma directa o indirecta, estan vinculats al mar al llarg de tota la costa catalana.

La voluntat de les emissores és produir un programa que doni visibilitat al litoral no només com a destinació turística sinó com a valor del territori català.

L´SMC col·laborarà en el programa El Far realitzant diàriament una crònica meteorològica amb informació del temps actual i una previsió per tot el litoral català. Aquest nou servei s'emmarca dins la voluntat de l'SMC d'oferir un servei que proporcioni una informació útil, de qualitat i de proximitat al conjunt de la societat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook