11 de juliol de 2018
11.07.2018

Tu tries quines notícies vols llegir i quan les vols rebre

Apunta't al nou servei de newsletter del Setmanari de l'Alt Empordà i rep al teu correu electrònic la informació que més t'interessa

11.07.2018 | 12:51
Tu tries quines notícies vols llegir i quan les vols rebre

El Setmanari de l'Alt Empordà amplia la seva oferta informativa amb el nou servei de newsletter, amb el qual els lectors podran rebre, si així ho desitgen, les notícies més rellevants i exclusives de l'actualitat directament al seu correu electrònic.

L'accés a aquest servei és GRATUÏT i tan sols registrant-te a emporda.info ja podrà apuntar-te i rebre les newsletter informatives que vulguis. D'aquesta manera, rebràs cada dia al teu correu electrònic les notícies més destacades de l'actualitat i t'assabentaràs abans que ningú de les alertes informatives d'última hora.

Apuntar-te és molt senzill. Només has de triar les newsletter que vols rebre i registrar-te amb el teu correu electrònic. D'aquesta manera, començaràs a rebre diàriament el nostre butlletí informatiu i/o aquelles newsletter que decideixis.

Si ja estàs registrat a Setmanari de l'Alt Empordà, només hauràs d'iniciar sessió i apuntar-te al butlletí que desitgis. Pots veure la nostra oferta de newsletter clicant aquí.

Un cop completat el registre hauràs de revisar la bústia d'entrada del teu correu electrònic per validar el missatge que t'hem enviat i començar a gaudir del servei de newsletter de Setmanari de l'Alt Empordà. T'ho perdràs?

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook